Har följt Ulf sedan "Jack". Nu har han släppt "En öppen vinter". Underbar poesi. Rekommenderas varmt.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har följt Ulf sedan "Jack". Nu har han släppt "En öppen vinter". Underbar poesi. Rekommenderas varmt.




LIVET SKA UPPLEVAS

 

livet ska upplevas

det lärde jag mig av lundell

livet ska insupas

med varje fiber, varje cell

samspel med naturen

harmoni med skapelsen

vilda vita viskning

tack för sommarläsningen!

 

LARZ GUSTAFSSON 13/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-13 22:04



Bookmark and Share


  mare VIP
'' Livet ska insupas med varje fiber varje cell''
Precis sa, bra !!
2010-06-14

  Måna N. Berger
Tilltalande titel! Ulf och du, ni hör ihop..
2010-06-14

  Anders Nordlander VIP
tack för tipset Larz!
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP