Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STILLA

 

måsarna skriker utanför

allt står i blomning igen

tänk att få stilla somna in

och vakna i himmelen

LARZ GUSTAFSSON 15/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-15 05:52



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
Väl valda ord i en kort text och den blev levande.
2010-06-15

  Måna N. Berger
Djupast i dina ord, i den här korta men så uttrycksfulla dikten, värker en stor kärlek till livet. Att få somna in när allt är som vackrast..
2010-06-15

  lycksele
Bara att få förmånen att somna in en gång per dygn är stort.
En av dina kortaste dikter. Ändå mycket bra i sin koncentrerade form.

Vad man än tycker om Larz (eller någon annan) så måste man erkänna att mannen här kan skriva och dikta. Och sjunga!

/lycksele
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP