Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN ELD

domen är fälld

diagnosen är ställd

nu ska vi pissa på din eld

var inte glad

det här är stärkelsens stad

nu regnar vi på din parad

lev som du lär

och vem tror DU att du är?

vem gav dig tillstånd att bli kär?

domen är fälld

stå kvar där du blivit ställd

så vi kan pissa på din eld

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14 & 15/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-15 12:52



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Nej! Låt aldrig de styvstärkta släcka din eld! De kan inte göra det om du inte tillåter dem.
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP