Tillägnad Buster, Suggs, Terry, Pauline, Mike, Lars-Gunnar och alla de andra. The SKA will go on!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Buster, Suggs, Terry, Pauline, Mike, Lars-Gunnar och alla de andra. The SKA will go on!




SISTA TÅGET TILL SKAVILLE

sista tåget till skaville

har inte gått

trodde du det har du inte

fattat nåt

visa bara biljetten

som du har fått

för den är, som lundell sjöng

"en lyckolott"

 

minns du specials och madness

och the beat?

deras sånger har följt mig

ända hit

och selecter med härliga

pauline

det går inte att glömma

melodin

 

zeke varg och quiet

drog fulla hus

och vi upplevde framtiden

som ljus

men vad hände sedan?

undrar du

tag plats bara så ska

jag berätta nu

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-15 13:00



Bookmark and Share


  firefire
härligt och passionerat skrivet om något du brinner för,det känns i orden och musiken ÄR ju härlig så...
2010-06-15

  Måna N. Berger
Skön hyllning!
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP