Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARVIN OCH KIM

med grönskan som väggar

och himlen som tak

eftermiddag i vår största park

det är midsommar snart

det är helt ofattbart

ska min högtflygande dröm ta mark?

snart är det två år sen

vi träffades här

tiden går så förskräckligt fort

jag minns hur jag njöt av

det vackra du är

glad att vi har fångat dig på kort

det finns ingen här och nu

att dela det med

det som omger och brinner i mig

det finns ingen värme

fast solen kom fram

ingen lyssnande, skrattande tjej

ja, visst finns det planer

och vägar att gå

men jag bär på ett tomrum ändå

och sommarens tid

är så oerhört rik

att jag tycker man bör vara två

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/6 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-16 17:03



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
När hela naturen omkring står som allra vackrast, då föds längtan. Viljan att dela det. Ja. Känner igen.
2010-06-16

    ej medlem längre
visst är det märkligt att just sommaren väcker sådana tankar ...

tycker om det jag läser
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP