Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNART

 

snart lämnar jag allting bakom mig

den starkaste trösten jag har

för inget på jord är för evigt

snart finns inga fler dagar kvar

snart lämnar jag allting bakom mig

som flyttfågeln när det blir höst

om det vittnar Anden inom mig

jag bär denna tröst i mitt bröst

en dag lyfter flyttfågelvingar

från tid in i evigheten

där inga krav längre kan tvinga

där varje person är min vän

snart lämnar jag ängarna, haven

och landar i mitt löftesland

snart lämnar jag hoten och kraven

och allt som stod skrivet i sand

LARZ GUSTAFSSON 16/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 20:57



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
För mig är det här en positiv dikt..som skänker hopp och mening till Livet...Underbart Larz!! Underbart!!/B
2010-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Det är meningslöst att sätta musik till något av det jag skriver.
2010-06-17

  Ezmeralda VIP
Fint skrivet, jag kan förstå att det är den underbara platsen du avser.
Melodiskt, sätt muisk till den om du kan.
Allt blir så vackert när själen får ro.
Åsa
2010-06-17

    ej medlem längre
Vackert, vemodigt men ändå hoppfullt!

Den är melodiskt skriven ...


Hälsn. Ann
2010-06-17

  Kjell A. H Lundin
får för mig att detta skulle kunna vara text till musik

och kanske dina vingar har börjat växa ut!

Döden kan ju också vara befrielse...

Hälsning
Kjell
2010-06-17

  Redeemer
Inte vemodigt, snarare hoppfullt tycker jag!
2010-06-16

  Måna N. Berger
Trosvisst, inte sorgligt tycker jag. Lämnar allt gör vi alla, snart nog, men du har ett hopp.
2010-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Det går ingen nöd på mig. Bara nåd. Och himlen är mitt rätta hem.
2010-06-16

  Annie b'larsson VIP
Säger som Nenne här nedan; vackert och vemodigt, men förstår inte...blir allt lite orolig...
2010-06-16

    ej medlem längre
vackert, men för mig vemodigt (eftersom jag inte förstår)
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP