Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BENGT

i ryggsäcken bär han

sitt livselixir

den gud han alltjämt konsulterar

han pinkar ut vätska

och in sitt revir

han pekar och insinuerar

de dyrbara droppar

han bär i sin säck

har fått starka karlar att falla

när samvetet skriker

och ågren är gäst

spyr bengt inte konjak

men galla

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2010-06-19 14:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, det har jag fått se
några gånger
2010-06-19

  Måna N. Berger
En välbekant gestalt..
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP