Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENOM SKOG ÖVER KULLAR

så enkelt allt var

hos min mor & min far

då tyngde bekymmer ej hågen

min himmel var molnfri

och kusten var klar

små ben sprang i vetet och rågen

sprang vid brusande älv

på en stenig strand

sprang sen hem och drack saft och åt bullar

med min hand i min morfaders

seniga hand

bar det av genom skog

över kullar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/6 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-19 14:53



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Nu fick du mig att tänka på min barndom. Väldigt fint skrivet ,Larz, underbart vackert/B
2010-06-20

    J. Herward
Jag blir glad när jag läser, synd att det finns så få av texter i dessa mått :)
2010-06-19

  *Camilla*
Det är något med denna som får mig att känna mig varm inombords. En slags säkerhet. Gillar den mycket!

-Camilla
2010-06-19

    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten!

Nostalgisk, men ändå nära ...


"min himmel var molnfri

och kusten var klar

små ben sprang i vetet och rågen

sprang vid brusande älv

på en stenig strand"


Hälsn. Ann
2010-06-19

  © anakreon VIP
"Ja det var då min vän
en gång för länge sen
en härlig tid som
verkade stå still..."
Calle
2010-06-19

  anits VIP
Vackra rader, väcker minnen
2010-06-19

  Tini Tut
Mmm en sådan härlig text.
Jag blir lite nostalgisk och känner igen.
Kram Tini tut
2010-06-19

    Evelyn Gebirge
Mysig (:
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP