Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAN AV I GÅR

 

framför er står

slipad av sår

en man av i går

svidande sår

glesnande hår

en man av i går

härintill står

vårt svartaste får

en man av i går

 

liv eller död

svält eller bröd

kärlek och hat

nya beslut

tidsålderns slut

prat i kvadrat

 

känner mig rik

med min musik

dock solitaire

vältrar mig i

god poesi

olyckligt kär

 

inkräktaren

kommer igen

oinbjuden

ett eko från

långt härifrån

från längesen

 

LARZ GUSTAFSSON 19/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-19 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow ... man av i går
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP