Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lycka att få känna glädje


JAG ÄR TACKSAM

jag är tacksam

mycket tacksam

för det jag en gång gjorde

när jag bröt

upp

från dig

och det liv

vi levde



vi har mötts

några gånger

sen dess

när vi möttes

idag

kände jag

tacksamheten

tacksamhet

mot den

som öppnade

mina ögon



jag har det bra

nu

lever det liv

jag vill

leva

slipper lyssna

till allt

du säger

som det

inte finns

någon mening i

lyssna

till din egen

röst

det tycker du

mycket om



så nu känner

jag

hur lycklig

jag är

trots

alla sjukdomar

all värk

jag är fri

fri

att vara

den

jag är





anits 19 juni 2010










Fri vers av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-19 19:32



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Befriande! Fint!
2010-06-20

  Catharina Edin
- och jag är glad för din skull!
2010-06-19

    sunnanvind
Så skönt att få säga/skriva så...kramar!
2010-06-19

  *Camilla*
Denna tycker jag om!
Jag vet känslan, kanske på ett mycket omoget sätt men
jag känner igen mig!
Hur mycket man kan utvecklas åt det håll man ska, när man tillåter sig att leva.

När man slutar Överleva
för att Leva

-Camilla
2010-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Alltid så tjusiga bilder.
2010-06-19

  Larz Gustafsson VIP
En Försynens skickelse.
2010-06-19

  © anakreon VIP
Good for you!!!
Ha det så bra, Stina!
Calle
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP