Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CAFÉ COSMOPOLITE

 

jag önskar att jag hade ett café cosmopolite

det skulle vara bara mitt och garanterat fritt

från snipiga och missunsamma, avundsjuka svin

från skarprättarens yxa och hans gamla giljotin

där skulle kreativiteten flöda som en ström

och den som skriver skulle få förverkliga sin dröm

att framföra sin konst förutan skyddsnät och sordin

långt borta från kultursnobbarnas käcka magasin

LARZ GUSTAFSSON 20/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-20 18:52



Bookmark and Share


  anits VIP
en mycket bra och fin dröm
2010-06-20

  Måna N. Berger
En dröm man kan ha ibland!
2010-06-20

  © anakreon VIP
Konst uppstår alltid i betraktarens öga och öra!
Det finns ingen utom vi själva som kan säga vad som är äkta konst.
Kultursnobbarna göre sig icke besvär.
Calle
applåderar
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP