Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN RELATIVA FRIHETEN

ta vara på din relativa frihet

den varar inte så värst länge till

sen väntar andra sidan ljuva livet

med ally det där du tror du inte vill

nu stundar nya tider, andra avsnitt

till hösten blir det drill och disciplin

men man kan ändå aldrig ta ifrån mig

ferlin och all den andra poesin

 

LARZ GUSTAFSSON   21/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-21 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP