Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommaren med alla förväntningar, som inte kan uppfyllas


SOMMAREN

Lätta svalkande vindar, gör sommardagen
till vad den är, underbar

Ljuvliga och sköna är alla dofter av jord, och
alla vackra blommor som Han skapat i sin trädgård

Fåglarnas sånger som överröstar, gräsklipparen
någonstans i fjärran

Barnens glada skratt, allt så ljuvligt och underbart
det tar jag till mig, där jag sitter på altanen, med
en hund liggande vid mina fötter

Så många planer, så mycket längtan, jag har haft
inför den här sommaren, av allt det tycks inget bli
verklighet

Det är inte lätt att försöka överleva i dagens samhälle
det är ett evigt kämpande, att vända på slantarna, och
det lilla jag har, ska räcka till så mycket

Så att kunna unna mig något extra, det är svårt, mycket
svårt, men idag gjorde jag en utflykt, det var trevligt, och
jag sa till mig själv, när jag var på väg hem, det här är du
värd

Stannade vid tjärnen, innan jag styrde hemåt, med kameran
i min hand stod jag vid kanten, njöt att få känna mig fri,
få vara som den jag är, det är just då jag mår som bäst




anits 23 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-22 23:52



Bookmark and Share


  Catharina Edin
Du har nått sådana avundsvärda insikter.
2010-06-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint och bra skrivet. =)
2010-06-23

  Lars Hedlin
Levandes i nuet.....
2010-06-23

  Eva Helene VIP
Fint målat i ord och bild!
2010-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Önskar att jag inte vore så årstidsfixerad, men det är jag tyvärr och det har jag alltid varit.
Ett av problemen med sommaren är just detta att man förväntar sig så mycket av den.

Ännu en mycket fin bild..
2010-06-23

  aol
gillar själ såna ögonblick, bra kriftat vännen,
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP