Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunnen vänskap

Ibland förstår man egentligen inte hur mycket någon betyder
Innan dom försvinner
Det är inget man vinner.
Utan snarare ett straff

Kanske är det något man gjort
Allt gick nog för fort!

Men nu när man saktar ner då allt är över
Inser man att det skulle vart bra med en fyrklöver
Turen skulle nog hjälpt lite i alla fall
Innan det blev såhär kallt

Men som sagt, det är lätt att vara efterklok
Dock är jag ingen bok som visar hur allt ska gå till
Jag är bara mänsklig
Och detta är vad jag vill:

Jag önskar att vi vore vänner igen
och att jag fick komma hem
Men om du verkligen hatar mig som du verkar göra
Strunta i mig. det är bara att tuta o köra

Det är som jag alltid har sagt
din lycka går över min
jag skiter i att det på min värld sätter spinn




Fri vers av fredrik strömberg
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-23 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrik strömberg
fredrik strömberg