Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språk är en underlig sak

Bokstäver är så simpla
Men dom bygger ord
Och av ord bygger man meningar
Dom kan förklara förseningar

Men meningar bygger också satser
Som kan bli en novell
Succén blir som en smäll

Den blir känd över hela vår jord
ändå består den bara av ord
Du ger då kanske språket förnyelse
Men! du ger bokstäverna betydelse




Fri vers av fredrik strömberg
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-23 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fredrik strömberg
fredrik strömberg