Avnjöt en burk Sprite Zero vid en av flaggstängerna utanför Ö & B. Tänk, så romantiskt...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avnjöt en burk Sprite Zero vid en av flaggstängerna utanför Ö & B. Tänk, så romantiskt...




SÅ GÅR ETT ÅR

så går ett år här i vår stad

med årstider som skiftar

med skeenden och skeden som sig bör

och under dessa tjugo år

som vi har varit gifta

så har vi sett hur tider föds och dör

hur erorna, epokerna

fått avlösa varandra

hur ömsom vin och vatten blev vår lott

tack, Jesus för de år som Du

har givit oss att vandra

i detta nya liv som vi har fått!

 


LARZ GUSTAFSSON   24/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-24 16:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP