Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLÅST

så kommer sommaren förbi

på artighetsvisit

av tingens ordning har den fått

en stående invit

och som vi hade längtat

genom mörker, köld och is

men varje år så känner jag

mig blåst på något vis...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-25 07:24



Bookmark and Share


  Amorina
Ja, som vi hade längtat... och nu är den här!

Härligt skrivet om den flyktiga sommaren!
2010-06-25

  anits VIP
Ja, sommaren kommer, men försvinner alltför fort
bra skrivit
2010-06-25

    Bodil Sandberg
Fint skriftat som alltid
håller med om att man känner sig blåst för det mesta*
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP