Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DYGNSRYTMEN

ja, vissa har nattliga vanor

som jag har rätt svårt att förstå

man tänker i helt andra banor

går sällan till sängs före två

man sussar till eftermiddagen

och sen samma visa igen

det strider alls inte mot lagen

men har ödelagt dygnsrytmen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 10:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Vi är nog olika i det fallet vi människor
bra skrivit
2010-06-25

    T.R.
låter ungefär som mina nattvanor
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP