Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det hände mig i går


NÄR ORDEN TAR SLUT

När orden tar slut

kommer nya

kanske inte direkt

men dom kommer


Mina ord tog slut igår

alla var borta

ett förfluget ord

av en så kallad vän

fick mig att tappa allt

för en stund


Nu är dom tillbaka

och dom förflugna orden

glömda


Jag måste lära mig

att inte ta åt mig

som jag så ofta gör


Mina ord är mina

klandra mig

för det jag skriver

kan den göra

som inte förstår

vad orden

och det jag skriver

betyder för mig


Avundsjuka är vad

jag tänker

försöker tänka

när någon

klandrar mig

för det jag skriver


Jag skriver

för det jag älskar

att göra

det får ingen

ta i från mig

med ord

som gör så ont

i min själ

i mitt hjärta




anits 25 juni 2010





Fri vers av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-25 12:09



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja ibland försvinner orden. Det hände mig för några månader efter en nära väns frånfälle. Men skönt att de kan komma tillbaka.
2010-06-26

  Catharina Edin VIP
Det förstår jag inte; där finns väl inget dumt att säga om ditt skrivande; du skriver så bra och klart och rätt.
2010-06-25

  Eva Helene VIP
Ja glöm de förflugna orden snabbt! Ingen ska få ta ifrån dig skrivandets glädje!
2010-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag har samma problem.
Och avundsjuka är tyvärr en folksjukdom i Sverige.
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP