Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STREJK I KINA

nu strejkar man i kina

vad skulle mao ha sagt?

kan detta bli en mina

för diktaturens makt?

där går en mager bonde

på kinas åkerjord

han åkallar den onde

och alla vackra ord

om välstånd och favörer

de gäller några få

förmögna fabrikörer

och pampar likaså

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-25 15:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, där har nog många människor det svårt
ett land som jag kan ana att det är svårt
att leva i
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP