På vandring i Hille.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vandring i Hille.




VIDDERNAS POESI

Del 1

 

spela, mitt hjärta

spela mig fri

ackompanjera

min poesi

viddernas, fältens

ängarnas ton

skapelsens skönhet

inför Guds tron

Du som har skapat

himmel och jord

rör vid mitt hjärta

och mina ord

 

Del 2

du som med vatten vederkvickt

en himmelens profet

du som har lyssnat till en dikt

av viddernas poet

var glad min vän för kanske var

det här din sista chans

man vet så lite om

vart vägen leder någonstans

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-25 16:28



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så vackert du skriver, det går att förnimma vinden och rörelsen i dina ord.
2010-06-26

  anits VIP
Berörande och mycket vackert
2010-06-25

    ej medlem längre
En vacker, musikalisk naturpoesi!


Där Skaparen leds av "Skaparen" själv ...


Hälsn. Ann
2010-06-25

    ej medlem längre
de sista fyra ... bara så bra
kram Larz
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP