Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNART SÅ

 

snart reser sig landsbygdens massor

i det väldiga kina i öst

för klirr i de nyrikas kassor

har alls inte skänkt dem nån tröst

snart tröttnar en bondebefolkning

då reser man sig med besked

och rorsmannens ord får en tolkning

man alls inte räknade med

LARZ GUSTAFSSON 26/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-26 16:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, så kan det nog gå till slut
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP