Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 april 10 (bild gjord av mig)


Fjäderlätt matta av rosor

Förrut bar mina ben mig,
gick på en fjäderlätt matta av rosor,
inte en enda skärva så långt ögat såg.

Då jag dansade bland rosa moln
och då mitt hjärta var fyllt med drömmar,
som höll mig uppe.
Då du fanns vid min sida och höll mig i handen.

Men jag slutade att gå på en fjäderlätt matta av rosor,
rosenbladen förvandlades till skärvor
och vägen bakom mig färgades röd och gav mig smärta.
Jag tappade taget om din hand och föll ner till marken.
Himlen blev grå och drömmarna gick i kras.

Jag väntar tills du tar mig upp bland molnen
och drömmarna igen.
Jag blickar mot himlen och väntar på att din hand
ska komma ner och ta tag i min.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-26 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den va rätt fin :) du kan ju alltid utveckla dikten, för jag tyckte den verkade en aning oklar. Lycka till!
2010-06-28

  Jasmine_S
F*N så j*vla bra :O
Känner igen mig väldigt mycket!
GAHHHHHHHHHH, kan inte förklara längre.. Jag kan sitta och räkna upp en miljontals bra saker med denna text, men det skulle ändå inte räcka för att förklara hur riktigt j*vla underbar den är.
Kände liksom smärtan, sorgen och någonstans lite hopp.

Åh, tänk om jag var lika duktig som dig.
Om du inte har funderat på att göra en diktbok, gör för i h*lv*te det, jag lovar att den kommer vara slutsåld på några sekunder.
Du bara måste (eller jag vill det iaf) göra en bok, du är en poet :)
Älskar allt du skriver <3 <3 <3
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning