Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad 110801


Sömnlös - haiku

Fullmånen skrattar
åt den sömnlöses plåga
speglar hans ångest




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-27 02:42



Bookmark and Share


  halmstrå
Snyggt. Och fullmånen skrattade väldigt estetiskt också!
2010-07-01

  Skosnöret
Komplett utan slut. Fint!
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

papillon