Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där finns en längtan


I MINA DRÖMMAR

I mina drömmar tar du min hand
visa mig ditt paradis säger du, så
ska jag visa dig mitt

Jag tar dig med till sjön, till min
barndomskälla till ängen där en
gång blåsipporna bodde

Här har jag ofta varit, för att komma
bort från all mobbning, från all grymhet
som människor har en förmåga att ge

Hit kunde jag gå, ingen såg mig, bara
uppför kullen och sen nedför backen
jag pekar hur jag en gång gick, för att
komma hit

Du smeker min kind, när du ser hur
mina tårar börjar rinna, din hand är
fylld av ömhet, en hand som haft ett
strävsamt liv

Jag förstår dig, säger du, här är trolskt
och magiskt

Vi står där länge, ser ut över vattnet
som glittrar i solens sken, hör hur det
slår mot stranden

Dom blånande bergen långt där borta
i fjärran, är just då i det ögonblicket
vackrare än någonsin

Nu vill jag se ditt paradis, säger jag
ja, imorgon går vi dit, är svaret du
ger mig

Då just i den stunden vaknar jag upp
ur mina drömmar



anits 28 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-28 17:34



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Gripande och underbart vacker. =)
2010-06-29

  Eva Helene VIP
"Din hand är fylld av ömhet, en hand som haft ett strävsamt liv", det var ord som berörde mig speciellt mycket i en i övrigt gripande text.
2010-06-28

  Catharina Edin VIP
En så finstämd text; måtte drömmen bli sann.
2010-06-28

    Ken Cassel
Nu vill jag se ditt paradis, säger jag till dig
Ja, Okej svarar du då helt spontant
Imorgon bitti så går vi två dit tillsammans är svaret
som du ger mig....

Och det är då som jag vaknar upp ur mina drömmar...

Hej Stina!
Kunde inte låta bli att ändra lite på slutraderna på ditt alster
Hoppas att det inte gjorde någonting
Har faktiskt tänkt lite på dig medan jag har varit ute på semester

Kramar i massor!
:)

Ken
2010-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag har en liknande dröm, fast den involverar en havsstrand.

Väldigt fin bild!
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP