Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVREAGERA

vad skulle ni reta upp er på

om jag inte fanns till hands?

då fick ni väl ta er tillflykt till

problem som finns utomlands

för indignation är värdelös

i avsaknad av objekt

så vad ska man projicera på?

en gubbe från en sekt!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-30 18:16



Bookmark and Share


    papillon
He, he - den här var riktigt kul och dessutom snyggt sammanhållen. Ja men, huvaligen, om man inte fick bli galen på dig då och då - de där andra mesostarna är liksom för klena...........
2010-07-01

  Redeemer
Stående ovationer till en klockren fullträff på de som inte har något bättre för sig än att skriva totalt värdelösa texter som protest mot kristen tro och Jesus-bekännare!
2010-06-30

  Ezmeralda VIP
Vilken snyting till de som är dumma.
Men finns inte du till hands så hittar de någon annan.
Ingen är som bekant oersättlig.
Kram till dig Larz
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP