Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERSVALLANDE

jag vill överösa dig med ömhet

den ska flöda som ett vattenfall

jag har införlivat dig i drömmen

fast dess saga alltid varit all

jag vill överskölja dig med ömhet

jag vill göra det i alla fall

och när öknens ångest bränner glödhet

vill jag vara läskande och kall

ömheten kan inte övermanna

för den förutsätter en respons

därför låter jag det hela stanna

vid en dikt som är kontaktannons

jag har överflöd och delar med mig

till ett öppet hjärta, öppen hand

men jag ser hur allt det jag vill ge dig

rinner bort och rinner ut i sand

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-04 10:38



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Smäktande rusigt, berör, förför;)
2010-07-05

  Michaela Dutius
Vacker och vemodig!
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP