Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig jag tvingades såra för sanningen, du har minst av alla förtjänat det


Glömmer aldrig kyssar

Hon varade en sommar
tankar skriker eld,

nära band
en början vi,

du var äldre
glittrade den hösten,

älskade med allt du hade
starkast utav alla,

gav ditt liv,
tänker ännu dina tårar faller,

menade ej såra
du var allt,

jag ljög ej,

glömmer aldrig kyssar

ur en dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 810 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-09 02:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Fint men sorgligt.. Nej, det är inte roligt om någon blir sårad
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth