Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren -10


Grund perception

Vi lever i en tid
Där kärlek krossas
för att brustna hjärtan ska bestå
där blodet kokar
medan våra hjärtan slutat slå

Där vi inte orkar se
djupare än huden
än håret, än hornhinnans hölje
Där vi inte ser
in i varandras ögon mer

Vi lever i en tid
Där vi ej längre
söker själens skimrande skärvor
i blickarnas djup, nej
bortom ögonens yta, ser vi ej




Bunden vers av Hugh R Freeman
Läst 792 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2010-07-23 01:51



Bookmark and Share


  Hugh R Freeman
Nope, grund perception as it is. Sen kan man argumentera för att det är en bra eller dålig titel men sådan är den
2010-08-01

  Ms Lovecraft
Jag fastnar också. Det här är guld.
2010-07-26

  amber
"där blodet kokar
medan våra hjärtan slutat slå"

gillar't!
2010-07-25

  Mr Lindemann VIP
Ja, kan anses vara intressant således då
Innehållet talar för sig själv
snygg form
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman