Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kommer det att bli? Puls.. .. .. ..


Dejting!


Det känns
fjärillarna i magen
slår med vingarna oavbrutet




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-12 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Exakt så är det...det första mötet
2017-05-17

    ej medlem längre
Jag är så glad att dejtingepoken är bakom mig haha
Men visst minns jag fjärilarna:)
2010-07-16

  Karina"Kia"
Livets hårda kamp..känns alltid
Magkänslan!
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"