Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En livskamp ...Tyst i det stora i livet.


Kanten av liv

Sorgkantstämpel i kanten av liv

Livskampen= Kärleken
Kärleken= Livskampen

Att hitta rätt
är oändlighet
i stort och i smått

Men att nå
Kärleken=

Att kunna älska




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-13 00:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är svårt att ta emot kärlek om man inte kan ge och vice versa.
Kärleken ges så litet utrymme i vårt samhälle idag tyvärr...prioriteringarna ligger på annat verkar det som.
Du ser...din text väckte tankar och funderingar här hos mig :)
2010-07-16

  Anna*
Så viktigt att kunna älska trots allt! Må det bli den stora livskampen
2010-07-15

  thyra
Fina ord i natten!
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"