Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksord på strå


Snart kan jag plocka smultron

Snart kan jag plocka smultron
Jag plockar smultron

Trä dom ett och ett på strå
Räknar dom så många

Kärleksord

Sträcker fram och ger dig
varsegod!

Allt för få
kärleksord på strå

Till dej
till dej

Allt för få
Kärleksord på strå

Till Dej

Allt för få

KÄRLEKSORD

Till Dej




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-17 22:51



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Anna..javisst är det så*Mys*
2010-11-13

  Anna*
Mmmm ... men ack så gott varje litet ord ändå är!
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"