Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNETS BLICK

det ställföreträdande lidandet

är större än vårt intellekt

det vill man förpassa till galningar

i någon sorts kufisk sekt

Guds dårskap är visare än det där

vi kallar för visdomen

men den som ser korset med barnets blick

är redo för himmelen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-19 10:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sanna så fina ord
2010-07-19

  Amorina
Ja, som Mare skriver, tro som ett barn.

För mig handlar tro om att just tro. "Bara" tro. Det finns en trygghet i det för mig. En vila.

Fint skrivet!
2010-07-19

  mare VIP
Tro som ett barn...så enkelt..
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP