Sensmoral: Allt är inte Gud som glimmar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensmoral: Allt är inte Gud som glimmar.




ODUGLIGT

getingen satt

på en blomma av plast

sökte förgäves näring

gav sig sen av

utan någon rast

i jakten på sin förtäring

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-19 10:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Där gick den på en nit
härliga rader
2010-07-19

  mare VIP
Kul liten dikt !!
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP