Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ILLRÖD SPORTBIL

en illröd sportbil

tankad för äventyr

en sommarsöndag

när många stadsbor flyr

till landet, stranden

något mer edenlikt

en illröd sportbil

kan göra livet rikt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 12:13



Bookmark and Share


    Loffe
När stadsbornas bilar trängs vid stranden,
och badlakan täcker hela sanden,
kan man lugnt sitta ner i röda åket,
vrida om nyckeln och vara kung på stråket.

Tack för en härlig dikt, Larz!
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP