Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så väntar kärlekstörstig själ



så slit då mitt hjärta
från ont blod
och
frigör mina vener
till kärleken

så locka då varje tår
från svart sorg
och
inled mina ögon
till lyckan

ty kärlekens vilja
är starkare
än
den forna tidens
osaliga kedja




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-19 20:55



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Opps. den där kommentaren från betlehemstjärnarn var från mig. Glömde bara logga ut henne (min mamma) o logga in mig. :$ Hehe :P Kram sandra igen :P
2010-07-23

  Betlehemsstjärnan VIP
Vad fint!! Jag trodde inte du kunde skriva sååååå fint. ;) hihi skojja. du skriver helt fantasktiskt på alla dina dikter! Sandra
2010-07-23

  aol
så underbart fint skriftat vännen,
2010-07-23

  Lars Hedlin
En text som går rakt in i själen..vacker..
2010-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Matteus 6:33
2010-07-19

  SagaArt VIP
helt underbar text
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP