Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FINNAS TILL

oktoberbrand, novemberaska

och fågel fenix i april

och anders som slaskar

eller var det braskar?

det är hur som helst en ynnest

att få finnas till

 

 

försonad med belägenheten

i vilan som min tro har skänkt

den tunge poeten

i lägenheten

ber en bön om att hans natt ska bli

som han har tänkt

 

 

augustifrukt, septemberaning

och eldkvarns tuffa lust igen

ett slut på all spaning

det finns sund förmaning

det finns nåd som fostrar ryggrad

i Guds vildvuxna män

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/7 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-30 14:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader, att få finnas till
är en nåde gåva
2010-07-30

  Redeemer
Efter ett totalt datorhaveri, rensad hårddisk, och nytt windows i datorn är det rätt gott att vara tillbaka och läsa dina alster igen!!
2010-07-30

  mare VIP
Bra skrivet...få finnas till, vilken gåva !!
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP