Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEXTROSOLMIDNATTSLÖPARNA

konflikthärden brinner

blodet pulserar

elden sprids snabbt av

det hat man genererar

sprit i deras ådror

vem ska upp på bålet?

man har sagt att medlen

helgar ändamålet

 

 

en hetsjakt på alla

som är annorlunda

som vägrar bli nickedockor

vägrar att blunda

ett eko av allt det där

man sagt sig bekämpa

förnuftsargument

räcker ej för att dämpa

 

jag hastar genom natten

jag går på dextrosol

ibland kan man få mera

än svaga nerver tål

en del löper amok men

i landet annanstans

finns oförgänglighetens

fördolda segerkrans

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 15:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Den ``fördolda segerkrans`` så sant, bra
2010-08-02

  anits VIP
Bra skrivet och mycket tänkvärt
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP