Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NEONARMÉN

neonarmén är råttorna

som gnager ner fasaden

neonarmén är dagböcker

från skuggsidan av stan

de obetalda räkningar

som hopades i inkorgen

de skrikigaste färgerna

en vibrationsvulkan

 

 

neonarmén är sanningar

man helst inte vill höra

en känga mot de välmåendes

etablissemang

men inte någon klasskampfront

som slåss och vill förgöra

vi är förtryckt begåvning

vi är undertryckt talang

 

 

vi är de motarbetade

från dimmornas depåer

vi lyser genom smogen som en fyr

vi kommer som en utmaning

och tänkte föreslå er

ett mycket annorlunda äventyr

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-03 17:46



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Gillar "Neonarmén", punkigt bra!
2010-08-04

  Elaine.S VIP
Du är grym på att rimma, "Neonarmén" är ett häftigt ord, gillar sista delen mest...
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP