Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött på att sitta på möten, som varar i alltför många timmat


MÖTET

mitt huvud surrar av röster, röster i olika
tonlägen, arga röster, irriterade röster

röster som höjs, alla vill göra sin röst hörd
först, någon slår näven i bordet, vill att nu
sätter vi i gång

alla punkter som ska genomföras, nu får
vi försöka klara av det här

jag är så trött på allt tjafs, när vi ska ha
styrelsemöte i hembygdsföreningen

det är inte bara jag som tycker det, men
jag har fått nog

någon sa nu får vi försöka avhandla alla
punkter, så får ni göra upp sedan

olika åsikter kan man ha, men när vuxna
människor råkar i luven på varandra om
bagateller, då anser jag att det gått lite
väl långt

det är som jag bevittnar bråk på låg nivå
sandlådebråk, mellan vuxna människor

nej jag har fått nog, passar inte, jag vill
ha lugn och att dessa möten avhandlas
på ett vuxet sätt

inte som barn, som gapar och skriker
för att få som dom vill

i dag är jag trött, har ont i ryggen, benen
och rumpan efter att ha suttit i över tre
timmar på ett möte, som inte gav mig
någonting






anits 6 augusti 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-06 10:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var med om något liknande i samband med en spelning för cirka en vecka sedan...

Själv är jag för ordning och disciplin.
2010-08-06

  Eva Helene VIP
Så trist! Ingenting att slösa din tid och ork på.
2010-08-06

  Catharina Edin VIP
Det var lite konstigt - vad finns det för anledning att bli så ovänner i en hembygdsförening - de har verkligen ett lågt perspektiv på livet!
2010-08-06

  Bibbi VIP
Lämna dessa desrtuktiva sammanhang:-)
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP