Alien Beat...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alien Beat...




EN ALIENS REVOLT

när alla festivalerna är slut

när sista rockackordet klingat ut

när trädens kronor skiftar färg igen

summerar jag den gångna sommaren

en tid som inrymt både sorg och fest

kamp, glädje, kärlek, uppror och protest

den tid på året som är avgjort bäst

den tid på året då jag upplevt mest

 

drar lärdomar av drömmarna som sprack

de gånger som jag utsatts för attack

går vidare berikad, stark och stolt

så fortsätter en aliens revolt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-07 17:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra Larz !!
2010-08-08

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt skrivet
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP