Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COCKNEY REJECTS ÖVER SÄTRA

 

nu dundrar cockney rejects över sätra

en bit ifrån vår gamla replokal

jag struntar blankt i pekpinnar och nonsens

jag har min egen punkrockfestival

det finns så många åsikter om allting

och näsor sätts i vädret överallt

men dessa viktigpettrar är som mårran

så när de kommer nära blir det kallt

 

de snusförnuftiga på höga hästar

kan tjacka spikskor, listigt dra iväg

de är för trist för sitt eget bästa

och ingen ska planera mina steg

det sköter Gud i himmelen allena

Han har fått specialtillstånd av mig

nu dundrar cockney rejects över sätra

tough luck om detta provocerar dig!

 

nu fladdrar det i palestinasjalar

förhoppningsvis ska skräpet blåsa av

nu vädrar jag i alla unkna salar

och ignorerar alla tunga krav

på stan går snacket dagarna i ända

och åsikterna går förstås isär

men ingenting av detta kan förändra

den lycka som jag känner nu och här

 

LARZ GUSTAFSSON 7/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-07 18:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Härliga inspirerande rader !!
2010-08-08

  anits VIP
Underbara rader, man får känna och
vara den man är, det är det som är
det viktigaste
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP