Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR LINDA RESER

när linda reser reser sommaren

och stadens största solstråle med den

när linda flyttar ner till göteborg

så rullar hösten in över vårt torg

 

 

sen är det slut på sorg i göteborg

istället har den drabbat gävleborg

beundrarna står kvar när linda drar

för alltid värmda av den charm hon har

 

 

det hela började med en konflikt

sen blev det godis och en kärleksdikt

snart tar hon med sig sommaren från stan

hon reser med den sista sommardan

 

LARZ GUSTAFSSON   7-8/8 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 10:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackra minnen...fin
2010-08-08

  anits VIP
vackra rader, fina minnen
som får stanna kvar
2010-08-08

  Elaine.S VIP
Men minnena stannar kvar...av sommaren som kom och så sakteliga håller på att släppa greppet om tiden som är nu...
2010-08-08

  Måna N. Berger
När sommaren lämnar stan..
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP