Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar inför dagen som ska komma


EN LÅNG DAG

trötta armar, trötta ben
en kropp som värker
dygnet runt

något som inte syns
bara känns av den
som drabbad är

varken alvedon
eller någon annan
form mot värken hjälper

dagen har varit lång
inte längre än andra
dagar men ändå

det känns överallt
såret under foten
som inte vill läka

oro för hur morgondagen
ska te sig, då får jag en
uppgift igen

efter fyra långa veckor
ska jag ta hand om mina
fyrfota vänner några timmar

då hoppas jag värken
har stillat sig, benen
bär mig bättre än idag

nu ska jag snart sova
sluta oroa mig för dagen
som kommer

kanske få sova gott
drömma vackra drömmar
om mina vänner, hundarna





anits 8 augusti 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 23:00



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas på vackra drömmar
om dina fyrfota vänner
2010-08-09

  Catharina Edin VIP
Säkert får du den styrka du behöver -
2010-08-09

  poetryGirl
en fin dikt
2010-08-09

  aol
önskar dig friskhet vännen.
2010-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Må Herren välsigna dig med helande och hälsa.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP