Krossa kommunismen, anarkismen, syndikalismen och all annan socialistisk ideologi!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossa kommunismen, anarkismen, syndikalismen och all annan socialistisk ideologi!




ROCK MOT SOCIALISM!

rödvinsdrypande rödskägg

en vanära för vårt land

röda löss i fanans veck

ett smutsigt rövarband

ismerna man förfäktar

är verktyg för diktatur

i deras idealstat

hamnar folk som jag i bur

 

allt ska lösas med gatsten

när denna röda brigad

av revolutionsromantiker

krossar rutor i en stad

balla överklassbarnen

leker revolution

får de vatten på kvarnen

lämnas ingen pardon

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-10 08:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så trevligt.
Men jag provocerar inte. Jag tycker verkligen så här.
Tack för din kommentar!
2010-08-12

  hassanzass
Du är en sådan här tyckare som blir hög på att provocera gemene tyckare med tyckar-dikter. Det gillar jag och hyllar även om jag inte håller med! ^^
2010-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Den som vill politisera Jesus vill jag inte ha något med att göra.
Jesus och socialism har inget med varandra att göra.
Socialismen är av djävulen.
2010-08-10

    ej medlem längre
Jag förundras din vrede. Du som påvisar Jesus, den ende sanne
socialisten.
2010-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Trist med allt vänsterpack som generaliserar.
2010-08-10

  Mats Henricson
Trist med alla dessa generaliseringar !
2010-08-10

  mare VIP
Bra skrivet...starkt vågat med egen åsikt som jag håller med om !!
2010-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte på NÅGON socialism och NEJ, jag är INTE ironisk.
2010-08-10

  Max Poisé VIP
Rödvinskommunism (ett ord snott från en bloggare) :-)
2010-08-10

    Dado_
Snygga rim + klurigt innehåll = kul läsning. Tack.
2010-08-10

  Nanna X
jag förmodar att du är ironisk? jag fick ryckninngar i vänsternäven iaf.
2010-08-10

  Anders Nordlander VIP
jag tror på den demokratiska socialismen som socialdemokraterna står för
mvh anders n
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP