Melodi: "Teenage Treats", The Wasps.  http://www.youtube.com/watch?v=SDepOhemGbo

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi: "Teenage Treats", The Wasps.  http://www.youtube.com/watch?v=SDepOhemGbo




TONÅRSTROTS

det ligger kläder

på golvet igen

all den här disken

vem tar sig an den?

det smäller i dörrar

så rappningen yr

jag tar kavajen

och skorna och flyr

varenda lampa

är tänd nu igen

ser inte fram emot

elräkningen

en annan sak som

tyvärr är kutym

är rap och hiphop

på högsta volym

 

 

tonårstrots

knivigt att hantera

tonårstrots

tar det aldrig slut?

tonårstrots

får mig att brisera

du som har drabbatys

av tonårstrots

som har problem med

just tonårstrots

du som har tröttnat

på tonårstrots

vet hur scenariot ser ut

 

 

ingen kan nå mig

på vår telefon

där tjattras ständigt

det känns som ett hån

polarna kommer

och länsar vår kyl

allt vi har kvar är

en ask magnecyl

det ligger matrester

under din säng

det blev ett tillslag

i går mot ert gäng

det var ett ringa

narkotikabrott

då fick ni skörda

vad ni hade sått

 

 

 

tonårstrots...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/8 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 775 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-08-10 18:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet !!
2010-08-11

  anits VIP
Känns igen....
2010-08-11

  Måna N. Berger
Det går över. Vilket du ju vet nu.. Men det är en påfrestande tid.
2010-08-11

  melancholia
Nu känner jag mig helt "ur style" för du är så klockren och så klart HIPP!

fantastisk rim, och takt!
2010-08-10

  Suzy med punkterna
Oja det känns igen och jag väntar på nästa tre nu bara;=)
2010-08-10

    ej medlem längre
Känner igen...
2010-08-10

  Redeemer
Jag är inte där än på ett tag.
Träffsäker beskrivning!
2010-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar uttrycket "gilla läget".
Dessutom har han redan flyttat.
Detta handlar om förfluten tid.
2010-08-10

    Ken Cassel
Kanon Larza!
Men tyvärr!
Det är bara att gilla läget innan du lyckas jaga iväg henne
Kanske för gott?

Mvh
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP