"I use the enemy. I use anarchy." Intressant att Sex Pistols omnämner anarkin som en fiende. Det är så jag ser den.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I use the enemy. I use anarchy." Intressant att Sex Pistols omnämner anarkin som en fiende. Det är så jag ser den.




HÖG PÅ ADRENALIN

hög på adrenalin

jag kan fortsätta röra om

i demokratin

släppa ut energin

jag behöver inga droger

inget sprit eller vin

hög på adrenalin

som en slägga som demolerar

monotonin

alla flinande glin

ska reta upp sig på att

jag är hög på adrenalin

 

 

vem vill lägga sordin

på den som blandat endorfiner

i sitt adrenalin?

alla tvåbenta svin

får se oss använda vår fiende

som är anarkin

hög på adrenalin

inget kokain och heller inget

amfetamin

bränner all min bensin

fast hösten står för dörren är jag

hög på adrenalin

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-11 07:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart att läsa !!
2010-08-11

  anits VIP
En srark text, som jag gillar
den känns......
2010-08-11

  Måna N. Berger
Den här texten står på en imaginär scen, den drar vildsint genom stan, den vägrar ge upp!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP