Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dystra föraningar - haiku

Boskapen bölar
när kvällarna blir mörka -
slakttiden nalkas




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-14 22:48



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja låter trist... snart är det väl lammens tur också under ramadan....
2010-08-15

    ej medlem längre
ja, onda aningar ...
2010-08-15

  vera gade VIP
ton i ton ...
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

papillon