Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när det inte blir som man tänkt får man försöka göra det bästa avsituationen


IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT

jag hade bestämt mig
idag skulle jag försöka
ta en kort promenad

men så blev det aldrig
när fötterna värker
ångesten tar över

då hjälper det inte mycket
vad jag än bestämt mig
för att göra

i morgon börjar vardagen igen
och min uppgift
att hjälpa till med hundarna
några timmar varje dag
tar sin början igen

jag får struktur på min dag
då vet jag att allt
kommer att kännas bättre
och jag glömmer det onda
för ett tag

att gå ensam med värk
som sitter i alla dygnets timmar
får mig många gånger
att tappa lusten och ge upp

men än har jag inte gjort det
ska inte göra det heller
men tankarna
finns där många gånger






anits 15 augusti 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-15 18:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så tydligt har du skrivit om hur det är när värklen lever sitt eget liv...och man bara måste bo i den
2010-08-17

  Fånga dagen
igenkännande text så känner jag ofta idag borde jag ha ringt läkare men sov för länge så dumt av mig min katt ger mig glädje ofta men när oron och värk tar över då är det inte lätt
kram Anna-Karin
2010-08-16

  Bibbi VIP
Hoppas det har lättat då jag skriver detta och grattis till placeringen!
2010-08-16

  Eaglemountains VIP
Min kära vän, jag vet precis hur det känns, väl formulerat om tillståndet som Du befinner Dig i - stor igenkänningsfaktor

Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade texterna
2010-08-16

  Lars Hedlin
Värme och energi till dig!
2010-08-16

  aol
skickar dej en kram som omsluter gör dej glad
2010-08-16

  poetryGirl
ja, ibland är det svårt...
2010-08-16

  Eva Helene VIP
Hoppas den nya dagen blir smärtfri och ångestfri och att samvaron med hundarna kommer att göra dig gott!
2010-08-16

    ej medlem längre
Styrkekram! Bra skrivet!
2010-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Ja, man frestas att ge upp ibland.
Du vet hur det var med lärjungarna många gånger.
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP