Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET MJUKA SOM JUST GLED FÖRBI

det mjuka som just gled förbi

har skapats av Gud

behagfull och värdig med varm

doftande hud

den lockande urkraften

utsöndrad just nu

det sunda ursprungliga som

blivit just du

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/8 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-15 21:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2010-08-16

  mare VIP
Fina rader..
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP